DOPRAVA aj VÝNOS nábytku ZADARMO na každú objednávku vytvorenú od 2.5.

Expedo inšpirácie: Útulné bývanie podľa Lucie Novákovej

Eliška Kašperanová
23.4.2024

V dnešnom článku zo série Expedo inšpirácie sa pozrieme na útulné bývanie influencerky Lucie Novákovej. Lucia, influencerka známa predovšetkým z realityshow „Love Island“ a „Miss 2021“, sa nebojí odvážnejších farebných čalúnení a aj vďaka tomu jej domov sála pozitívnou energiou a hravosťou. A my s hrdosťou môžeme povedať, že súčasťou jej útulného domova je aj nábytok z Expeda.

Expedo inšpirácie: Útulné bývanie podľa Lucie Novákovej

Výrazným prvkom v obývacej izbe je kreslo SAKO. Jedná sa o kvalitné polstrované kreslo, ktoré aj vďaka svojmu ikonickému tvaru zaistí maximálne pohodlie pri odpočinku a relaxácii. Vďaka nožičkám z masívu je zaistená stabilita a pevnosť. Výhodou je možnosť prikúpenia taburetu. Pokiaľ by pre vás bola táto farba veľmi výrazná, máte na výber z ďalších variantov. Nebojte sa však aj týchto výrazných čalúnení, ktoré vášmu interiéru dodajú živosť a útulnosť.

armchair SAKO.jpg (150 KB)

Ďalším z produktov, ktoré si Lucia vybrala do spálne je čalúnená posteľ boxspring GOJA + topper v bielej ekokoži. Jedná sa o modernú posteľ, ktorej dominantu tvorí prešívané čelo. Výhodou je zabudovaný rošt a matrac s topperom, ktorý zaistí vysoký komfort pri Vašom odpočinku. Ďalším plusom je veľký úložný priestor pre lôžkoviny. Vybrať môžete z niekoľkých čalúnení a rozmerov spacej plochy. Medzi hlavné výhody boxspringových postelí patria:

  1. Vysoká ložná plocha
  2. Veľká nosnosť a dlhá životnosť
  3. Moderný dizajn
  4. Veľký úložný priestor

bed GOJA.jpg (127 KB)

Zdieľať článok na:

Komentár

Vložiť komentár

Pre tento článok zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.

Výhodná doprava

na všetok tovar

Vlastná doprava

Zavezieme až k Vám

Vrátenie tovaru

až do 14 dní

Novinky každý mesiac

pridávame pekný nábytok